PREMI CIUTAT DE REUS

Premi a la millor pel·lícula de la Secció Oficial. Estatueta atorgada al director/a del film per l’Ajuntament de Reus. El Jurat de Memorimage 2021 atorgarà aquest premi.

  • Premi adscrit a les creacions audiovisuals de la Secció Oficial.

PREMI CINEMA-RESCAT

Premi al millor treball de documentació i recerca. Estatueta atorgada al documentalista en nom de l’associació Cinema-Rescat. El Jurat configurat per Cinema-Rescat atorgarà aquest premi.

  • Premi adscrit a totes les creacions audiovisuals projectades a la Secció Oficial, MemoriReus i Cloenda

PREMI DEL PÚBLIC

Premi del públic a la millor pel·lícula de la Secció Oficial i MemoriReus dotat amb una estatueta. El públic assistent al festival atorgarà aquest premi al guanyador per majoria simple de vots.

  • Premi adscrit a les creacions audiovisuals de la Secció Oficial.

PREMI MEMORIREUS

Premi a la millor pel·lícula de la Secció Memorireus dotat amb una estatueta i 300€, patrocinat per Rabassa Arts Gràfiques. El públic assistent al festival atorgarà aquest premi al guanyador per majoria simple de vots.

  • Premi adscrit a les creacions audiovisuals de la Secció MemoriReus

LOGORABASSA

PREMI MEMORIJOVE

Premi a la millor pel·lícula de la secció MemoriJove dotat amb una estatueta per al director. El públic adolescent assistent al festival atorgarà aquest premi al guanyador per majoria simple de vots.

  • Premi adscrit a les creacions audiovisuals seleccionades en la secció MemoriJove

 

PREMI D’HONOR

Premi que reconeix la trajectòria d’una persona professional vinculada a la creació, la difusió i la conservació de les imatges d’arxiu. Estatueta atorgada pel Jurat del Premi Honorífic, configurat per professionals del sector.

  • Premi de nova creació