Edició 2020, Festival

Aviat publicarem les pel·lícules seleccionades per aquesta edició!


Pilar Aymerich és l’autora d’infinitat de fotografies icòniques que documenten la transició democràtica i la lluita feminista. A través de la preparació d’un retrat de Sergi López, descobrim una fotògrafa i unes imatges que avui ja formen part de la nostra història col·lectiva.

Un curtmetratge en format 16 mm filmat fa més de 40 anys és trobat a Buenos Aires. En ell una dona de 37 anys, mare de 17 fills, mostra la seva vida i explica les seves esperances, dipositades en la volta de Perón al país després de 18 anys d'exili.

A través d'una extraordinària compilació d'imatges d'arxiu inèdits, descobrim la història de l’Alima, una molt jove nadiua, empoderada i sense prejudicis, que s'incorpora com a babu (mainadera) a una benestant família holandesa a la Indonèsia colonial.

Aquesta pel·lícula explica la lluita de Luixy Toledo contra Michael Jackson per l'autoria de la cançó més venuda de tots els temps: “Thriller”, però també narra en exclusiva com Luixy va poder salvar la vida de Michael en dues ocasions

Un repàs musical i vital a trenta anys d’una banda mítica. Gaudim dels seus èxits energètics i atemporals i xerrem amb amics, fans i experts sobre música, Tarragona i l’escena mod.

Emma Tusell s'embarca en un viatge a la seva infància a través d'unes velles cintes de vídeo darrera de les quals s'oculta un univers que potser no és el que ella recordava.

Durant la Guerra Civil Espanyola una bomba va destruir el capcer de la Casa Navàs de Reus, l’antiga família va estar guardant en masos les pedres durant dècades. El juliol de 2020 s’inaugura de nou la joia de Lluís Domènech i Montaner.

Al juny de 2017 es produeix un atemptat terrorista al costat del pont de Londres. Ignacio Echeverría decideix defensar als civils encara que sigui a costa de donar la seva pròpia vida per altres persones.

Dos cineastes i amigues de la infància enfronten els desafiaments del desarrelament mentre intenten reconstruir les seves vides lluny de Cuba. Una emotiva història sobre la nostàlgia, l'amistat, les arrels i l'exili, que reflecteix el desassossec de tota una generació.