Sinopsis

A través de la correspondència audiovisual entre dues cineastes cubanes s’articula el diàleg d’aquesta història. Dues dones de més de 40 anys, afrontant els reptes de l’emigració, intenten reconstruir-se lluny de Cuba.

Heidi Hassan va emigrar recentment a Suïssa cansada d’apostar per una Revolució que va perdre el sentit. Però s’enyora de Cuba, i travessa una profunda crisi d’identitat. El rellotge biològic la posa en la decisió d’haver de triar entre la seva carrera i la maternitat. Dividida per aquests dos desitjos, decideix reprendre la comunicació amb la Patricia, la seva millor amiga i amb la qual per discrepàncies polítiques va perdre el contacte.

Patricia Pérez, cineasta cubana que va emigrar a Espanya fa quinze anys, rep una vídeo-carta de la Heidi en la qual li demana que reprenguin l’amistat i deixin de costat els vells desacords. Aquesta inesperada sol·licitud la desestabilitza perquè l’obliga a confrontar els que van ser els seus somnis amb la seva vida actual: sense fills, allunyada del món a Finisterre i desconnectada per complet de l’audiovisual.

Un diàleg -a mitja veu- que els permetrà reorientar les seves vides. Una pel·lícula íntima i reveladora sobre la feminitat en el segle XXI.

Sessions