Edició 2017, Festival, Tallers

Memorimage i vi és una experiència única. Una oportunitat per fer un taller de maridatge de documentals i vi. Una activitat pensada per gaudir en grup i on s’experimentaran noves sensacions que no deixaran a ningú indiferent.

Es tracta d’una sessió de 2 hores, on els participants hauran de maridar 5 vins amb 5 dels documentals que es projecten al Festival Memorimage, guiats per un sommelier, i un dels programadors del festival.

Després de visionar 5 clips de documentals, els participants hauran de maridar cada film amb un dels vins seleccionats. Un joc que posarà a prova els participants que gaudiran d’una nova forma d’aproximar-se al món documental a través dels sentits.

 

Sommeliers

ESCOLA DE TERRER (Pau Fort Baixeres i Blai Rosés)

L’Escola de Terrer opera en la cruïlla entre la cultura, el món del vi i el patrimoni. Un projecte compromès amb els valorde respecte per la terra i la natura, posant èmfasis en el territori, el caràcter i la identitat del lloc. Del Gaia fins a l’Ebre, marges i barrancs, rieres i platges, farigola i romer, roca nua, terra pobra. El Sud. Treballem amb coneixements, productes i pràctiques del sud de Catalunya, mitjançant eines que permetin reconèixer, diferenciar i apreciar els productes singulars del territori.

 

Presentació de

DANIEL JARIOD, Director Artístic del Memorimage

 

PLACES OBERTES

Si vols participar a aquesta activitat, inscriu-te en el següent formulari: goo.gl/x1ZohG

 

Accés gratuït / Places limitades

Divendres 22 de desembre a les 19h

Museu de Reus – Espai Plaça de la Llibertat