Edició 2017, Tallers

Taller sobre com fer un documental a partir d’una història propera

 

Tens una idea? Vols explicar una història? Tens algun personatge interessant en ment? Vine a conèixer els elements essencials per preparar i produir un documental.

El món en què vivim està en constant canvi, ple de personatges, històries i fenòmens que ens inspiren i mereixen ser coneguts. Alguns d’ells els vivim de prop o formen part del nostre dia a dia. Aquest taller aporta els coneixements necessaris per aprendre a construir i explicar relats amb els recursos creatius del cinema documental

El taller està obert tant a persones dedicades a l’audiovisual que volen millorar el seu projecte, com a aficionats sense experiència prèvia.

Tutor:

Joan González és director del Festival DocsBarcelona i programador del Festival Memorimage. Va ser iniciador de Televisió de Catalunya, així com fundador del programa “30 minuts” i va contribuir a la creació de Barcelona Televisió. Porta més de 30 anys de dedicació al sector audiovisual.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Quan: Dissabte 11 de novembre de 9.00h a 14.00h
On: CIMIR Centre de la Imatge Mas Iglesias (C/ Jaume Vidal i Alcover 6, Reus)
Preu: 55€ (IVA inclòs)

INSCRIPCIONS OBERTES!
Les places són limitades

­­Aquells interessats en participar, han d’enviar un correu a info@memorimage.reus.cat amb les següents dades: Nom i Cognoms, telèfon de contacte, edat i professió, com has conegut aquest taller i quatre línies amb la teva motivació per assistir-hi.

Per a més informació, ens trobareu al 681 16 16 25.