JURAT MEMORIMAGE 2017

Jom Pàmies: Periodista i cofundador del setmanari “REUSDIARI”. Amb el pseudònim de JOM, ha publicat acudits gràfics a premsa general i especialitzada. Cinematogràficament destaca a seva dedicació al Cineclub del Centre de Lectura.

 

 

 

Jordi Segú: Guionista i realitzador de televisió. Va dirigir el documental sobre la figura de l’escriptor, Manuel Vázquez Montalbán, “Calidoscopi Montalbán”. Va ser el director de continguts i cap de realització dels documentals sobre cultura catalana per al web culturcat.cat.

 

 

 

Laia Solanellas: Publicitària d’estudis, i periodista i fotògrafa de professió. Cap de fotografia al grup delCamp.cat. També ha publicat a diversos mitjans nacionals, estatals i internacionals. Compagina la feina redaccional amb la fotoperiodística. Guanyadora del segon premi de fotografia castellera 2016.

 

 

JURAT CINEMA-RESCAT

Jan Baca: Arquitecte i cineasta amateur. Ha participat repetidament en el concurs de la UNICA (Union Internationnale du Cinema Non Professionnel). Membre de la Junta de la Secció de Cinema i Vídeo del Centre Excursionista de Catalunya.

 

 

 

Raül Contel: Autor de nombrosos curtmetratges. Ha escrit i dirigit diverses obres teatrals, i ha impartit seminaris sobre llenguatge cinematogràfic. Membre de la Junta de Cinema-Rescat.

 

 

 

Encarnació Soler: Doctora en Història de l’Art. Presidenta de Cinema-Rescat. Experta en recuperació i investigació del patrimoni cinematogràfic català. Membre de jurat de diversos certàmens cinematogràfics.