Edició 2017, Festival, Sessions Especials

Les produccions més destacades, fora de competició.


Una impactant pel·lícula estètica i experimental que endinsa l’espectador a l’estranya, persuasiva i pertorbadora realitat de les armes nuclears. Travessant les fronteres de l’art, la política i la tecnologia.

Joan Manuel Serrat s’endinsa en els records de la seva infància i joventut al barri del Poble Sec. A través de les anècdotes més personals, ens traslladarem a meitats del segle passat, amb els seus costums i les seves normes, mentre Serrat ens transmet el caràcter familiar, caòtic, viu, d’una època difícil d’oblidar, i tot això amb l’ajuda del periodista Lluís Permanyer.

Antics combatents enemics – d’Israel i Palestina – passen de formar part de l’exèrcit a liderar plegats la creació dels Combatents per la Pau. Qui farà costat a aquest grup que pretén alterar l’status quo per defensar el somni d’un món lliure i segur?

Un equip de cinema va a rodar una pel·lícula a una misteriosa illa de Sumatra. Allà, descobreixen l’existència d’una civilització prehistòrica i d’una tribu ancestral que segresta l’Ann, l’actriu protagonista, per oferir-la en sacrifici ritual a Kong, un enorme goril·la.