Edició 2017, Festival, MemoriXics

Secció dedicada a pel·lícules per a públic familiar. Una bona manera de redescobrir amb els teus fills pel·lícules que són grans clàssics del cinema i alhora obres d’arxiu recuperades.

 

Taller de creació de flipbooks en família

Abans de la projecció, els nens i nenes podran crear
flipbooks utilitzant fotogrames d’una escena de Sopade Ganso dels Germans Marx. El flipbook és un petit llibre animat que en passar les seves pàgines ràpidament les imatges que conté simulen moviment, és una de les joguines cinematogràfiques més antigues que existeix. Serà un joc per entendre què és el cinema a través de les imatges d’arxiu, els colors i l’animació. Vine en família a fer el teu flipbook!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TUTORA

Martina Rogers

1988 | Barcelona

Artista visual, llicenciada en Comunicació Audiovisual a la Universitat Autònoma de Barcelona.

La fascinació per les arts plàstiques combinada amb la seva formació en el llenguatge audiovisual, li ha permès integrar tècniques com el dibuix, la pintura o el collage dins del cinema.

El joc i l´experimentació, base dels seus processos creatius, construeixen una obra genuïna i plena de sensacions, convidant també a la reflexió que provoca el diàleg constant entre la Martina i la tècnica.


Rufus T. Firefly arriba al poder de Freedonia per recomanacions de la Senyora Teasdale. Les contínues pífies de Firefly i les tensions amb el país veí, Silvania, porten a una guerra que dos espies de Silvania, Chico i Pinky, intentaran esbrinar com guanyar. Una genial comèdia dels Germans Marx.