Edició 2016, Tallers

Un taller dirigit a tothom que vulgui investigar noves tècniques de creació documental.

Memorimage proposa un taller pràctic de videonarració per aprendre a utilitzar el telèfon mòbil com a eina de captació de la realitat. L’objectiu del taller és donar eines a l’alumnat per narrar històries reals fent servir una tecnologia a l’abast de tothom. És una experiència creativa i parti­cipativa, basada en exercicis pràctics de videonarració. Des­prés de cada exercici es fa una valoració col·lectiva de les gravacions i s’extreuen conclusions que permetin als equips millorar les seves creacions.

Professor: Martí Genís és muntador i realitzador. Ha col∙laborat durant 12 anys amb TV3: informatius, esports, 30 minuts, Sense ficció i nous formats. Ha realitzat cursos de formació sobre videoreportatge a l’UPF i l’ESADE. Amb 15 anys d’experiència com a freelance en el món audiovisual, s’ha especialitzat en el camp del documental.

 

Quan: Dissabte 12 de novembre de 9.00h a 14.00h
On: CIMIR Centre de la Imatge Mas Iglesias (C/Ramón Amigó, nº1 Reus)
Preu: 25€ (IVA inclòs) – Si ets titular del Carnet Jove tindràs un 20% de descompte. 
Telèfon: 681 16 16 25

Requisits: un smartphone (preferiblement iPhone 4 o superior) i auriculars amb micròfon. Carregador de bateria. Espai lliure al mòbil: 1GByte mínim.

 

Les places són limitades. Inscripcions a info@memorimagefestival.org amb les següents dades: Nom i cognoms, telèfon de contacte, edat i professió, quatre línies amb la motivació per assistir al taller.

 

cfyixnjxiaarz3i