Edició 2016, Festival, Inauguració i Cloenda

INAUGURACIÓ

El documental Priorat inaugurarà el Festival Memorimage el dimecres 9 de novembre a les 21:00 hores al Teatre Bartrina. El seu director David Fernández, presentarà el film amb René Barbier. Al finalitzar la projecció podreu degustar una copa de vi Formiga de Vellut, gentilesa de Clos Galena, D.O.Q Priorat.

clos-galena

La cerimònia d’inauguració estarà conduïda per Carles Xuriguera i Fel Faixedas del programa Glops de TV3.

L’assistència a la inauguració és gratuïta. Cal confirmar assistència a reuscultura@reus.cat o 977 010 228 d’11h a 14h.

CLOENDA

L’espectacle audiovisual Reus, abans, ara i aquí tancarà el festival el  el dissabte 12 de novembre a les 22:00 hores al Teatre Bartrina.

La cerimònia de cloenda estarà presentada per Montse Llussà, periodista de Rac1. Durant aquesta cerimònia es desvelaran els guanyadors d’aquesta edició i es farà l’entrega de premis.

L’assistència a la cloenda és gratuïta. Cal confirmar assistència a reuscultura@reus.cat o 977 010 228 d’11h a 14h.


La història de la gent del Priorat i l'apassionant procés de transformació en què la seva passió, convicció i esforç va convertir una zona a punt d’enfonsar-se en una de les regions vinícoles més productives del món.

Un espectacle audiovisual amb música en directe de Teatre Magnètic amb Mariona Aupí, que retrata diversos espais emblemàtics de Reus, capturant amb un lirisme hipnòtic l’essència de l’imaginari col•lectiu reusenc. El projecte està realitzat pels alumnes de la Casa d'Oficis Mas Carandell amb imatges del CIMIR.