Edició 2016, Tallers

Un taller obert a tothom que vulgui aprendre a fer documentals

Memorimage presenta un taller dirigit a tothom que vulgui aprendre a utilitzar les eines del cinema documental per explicar una història propera. La vida ens proporciona històries intimistes, familiars, en primera persona… Històries amb les quals convivim cada dia. Aquest taller aporta els coneixements necessaris per aprendre a construir i explicar aquestes històries amb els recursos creatius del cinema documental. Vols explicar una història? Quina és la teva història i els seus punts claus? Quins són els personatges? Com l’has de filmar? Vine a conèixer els elements claus per preparar i produir un documental. El taller està pensat tant per professionals del món audiovisual com per aficionats sense experiència.

Professor: Joan González és director del Festival DocsBarcelona i programador del Festival Memorimage. Va ser iniciador de Televisió de Catalunya, així com fundador del programa “30 minuts” i va contribuir a la creació de Barcelona Televisió. Porta més de 30 anys de dedicació al sector audiovisual.
 
Quan: Dissabte 12 de novembre de 9.00h a 14.00h
On: CIMIR Centre de la Imatge Mas Iglesias (C/Ramón Amigó, nº1 Reus)
Preu: 55€ (IVA inclòs)
Telèfon: 681 16 16 25
  
Les places són limitades. Inscripcions a info@memorimagefestival.org amb les següents dades: Nom i cognoms, telèfon de contacte, edat i professió, quatre línies amb la motivació per assistir al taller.
  
apren-com-fer-un-documental_2016