Premis

PREMI CIUTAT DE REUS

Premi a la millor pel·lícula de la Secció Oficial. Estatueta atorgada al director del film per l’Ajuntament de Reus. El Jurat de Memorimage 2015 atorgarà aquest premi.

*Premi adscrit a les creacions audiovisuals de la Secció Oficial.

 

PREMI CINEMA-RESCAT

Premi al millor treball de documentació i recerca. Estatueta atorgada al documentalista en nom de l’associació Cinema-Rescat. El Jurat configurat per Cinema-Rescat atorgarà aquest premi.

*Premi adscrit a totes les creacions audiovisuals de la Secció Oficial, de la Secció MemoriReus i la pel·lícula de cloenda.

 

PREMI MEMORIREUS

Premi al millor ús d’imatges d’arxiu en produccions i/o films de temàtica centrada en la demarcació de Tarragona. Premi de 300€ i estatueta atorgada al director patrocinat per Rabassa, Arts Gràfiques. El públic assitent al festival atorgarà aquest premi al guanyador per majoria simple de vots.

*Premi adscrit a les creacions audiovisuals de la Secció MemoriReus.

 

PREMI DEL PÚBLIC

Premi del públic a la millor pel·lícula de la Secció Oficial. El públic assitent al festival atorgarà aquest premi al guanyador per majoria simple de vots.

*Premi adscrit a les creacions audiovisuals de la Secció Oficial.

 

PREMI MEMORIJOVE

Premi a la millor pel·lícula de la secció MemoriJove dotat amb una estatueta pel director. El públic adolescent assitent al festival atorgarà aquest premi al guanyador per majoria simple de vots.

*Premi adscrit a les creacions auiovisuals de la Secció MemoriJove.

 

22324519174_3b87ff00dd_o-webbbb