Premis

JURAT MEMORIMAGE 2016

daniel-villanueva_10x10Daniel Villanueva: Guionista, director i productor de cinema. Ha estat productor associat del curtmetratge de ficció El Barco Pirata, dirigit per Fernando Trullols, guanyador del Premi Goya 2012. També ha produït Timecode, guanyador de la Palma d’Or al millor curtmetrage al Festival de Cannes d’enguany. Actualment es troba desenvolupant el seu primer llargmetratge d’animació anomenat Carnivaland, presentat a l’ANIMA’T Barcelona-Sitges, on ha guanyat el premi del públic al millor pitch.

anna-priscila-10x10Anna-Priscila Magriñà: Escriptora especialitzada en divulgació històrica. És autora de la Guia xafardera de Catalunya (2012) i el Triviacat Barcelona, a més de publicar a quatre mans el llibre 1001 curiositats de Barcelona (2010). Col·labora amb la revista Sàpiens i RAC1. El 2016 ha participat en el guió del documental de memòria històrica La niña del Gancho, dirigit per Raquel Barrera.

 jordi-manent10x10Jordi Manent: Llicenciat en filologia catalana per la Universitat de Barcelona. Ha treballat al Servei de Política Lingüística del Govern d’Andorra i ha estat director del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona. Ha estat membre de la junta directiva d’Òmnium Cultural. Ha publicat diversos llibres sobre assaig, lingüística i història. Actualment és subdirector de la Revista de Catalunya i coordinador de Reus Capital de la Cultura Catalana 2017.

JURAT CINEMA-RESCAT

jurat-cinema-rescat_jan-bacaJan Baca: Arquitecte i cineasta amateur. Ha participat repetidament en el concurs de la UNICA (Union Internationnale du Cinema Non Professionnel). Membre de la Junta de la Secció de Cinema i Vídeo del Centre Excursionista de Catalunya.

 

jurat-rescat-raul

Raül Contel: Autor de nombrosos curtmetratges. Ha escrit i dirigit diverses obres teatrals, i ha impartit seminaris sobre llenguatge cinematogràfic. Membre de la Junta de Cinema-Rescat.

 

encarnacio-soler-10x10Encarnació Soler: Doctora en Història de l’Art. Presidenta de Cinema-Rescat. Experta en recuperació i investigació del patrimoni cinematogràfic català. Membre de jurat de diversos certàmens cinematogràfics.