2016 edition, Festival, Opening and Closing

OPENING

Priorat is the documentary that will open Memorimage Festival on Wednesday 9th of November at 21:00h in Teatre Bartrina of Reus.

During the ceremony the festival will be present by Daniel Jariod, creative director of Memorimage.

Opening entrance is for free. Assistance have to be confirmed to reus@reus.cat or 977 010 228 from 11h to 14h.

CLOSING

The documentary Reus, abans, ara i aquí will close the festival on Saturday 12th of November at 21:00h in Teatre Bartrina of Reus.

During the closing ceremony winners will be announced.

Closing ceremony entrance is for free. Assistance have to be confirmed to reus@reus.cat or 977 010 228 from 11h to 14h.


La història de la gent del Priorat i l'apassionant procés de transformació en què la seva passió, convicció i esforç va convertir una zona a punt d’enfonsar-se en una de les regions vinícoles més productives del món.

La increïble vida d’Eduard Toda, un reusenc il•lustre de la Catalunya de finals del segle XIX i principis del XX, molt oblidat, malgrat haver estat el primer egiptòleg de l’estat, el descobridor de l’arrel catalana de l’alguerès i el reconstructor del monestir de Poblet.

Un espectacle audiovisual amb música en directe de Teatre Magnètic amb Mariona Aupí, que retrata diversos espais emblemàtics de Reus, capturant amb un lirisme hipnòtic l’essència de l’imaginari col•lectiu reusenc. El projecte està realitzat pels alumnes de la Casa d'Oficis Mas Carandell amb imatges del CIMIR.