Edición 2016, Festival, Inauguración y Clausura

INAUGURACIÓn

El documental Priorat inaugurará el Festival Memorimage el miércoles 9 de noviembre a las 21:00 horas en el Teatro Bartrina. Su director, David Fernández, presentará el film con René Barbier y para finalizar podréis degustar una copa de vino gentileza de Clos Galena, D.O.Q Priorat.

clos-galena

La ceremonia de inauguración estará conducida por Carles Xuriguera y Fel Faixedas del programa Glops de TV3.

La asistencia a la inauguración es gratuita. Se debe confirmar asistencia a reuscultura@reus.cat o 977 010 228 de 11h a 14h.

Clausura

El espectáculo audiovisual Reus, abans, ara i aquí cerrará el festival el sábado 12 de noviembre a las 22:00 en el Teatro Bartrina de Reus.

La ceremonia de clausura estará presentada por Montse Llussà, periodista de Rac1. Durante esta ceremonia se desvelaran los ganadores de esta edición y se hará la entrega de premios.

La asistencia a la clausura es gratuita. Se debe confirmar asistencia a reuscultura@reus.cat o 977 010 228 de 11h a 14h.


La història de la gent del Priorat i l'apassionant procés de transformació en què la seva passió, convicció i esforç va convertir una zona a punt d’enfonsar-se en una de les regions vinícoles més productives del món.

Un espectacle audiovisual amb música en directe de Teatre Magnètic amb Mariona Aupí, que retrata diversos espais emblemàtics de Reus, capturant amb un lirisme hipnòtic l’essència de l’imaginari col•lectiu reusenc. El projecte està realitzat pels alumnes de la Casa d'Oficis Mas Carandell amb imatges del CIMIR.