2 novembre, 2017 Festival

La setmana que ve torna el Memorimage!

Ja saps quines pel·lícules vols veure?
Aquest any podràs gaudir de totes les sessions de manera gratuïta

 

Descobreix totes les seccions!

Inauguració

El Pacto de Adriana. A totes les famílies hi ha secrets. Aquesta premissa quotidiana reflecteix l’intrigant camí que la directora emprèn per a resoldre el trencaclosques de la seva família; qui és la seva tia Adriana i quin secret amaga?

Cloenda

Cloenda. En l’any de la capitalitat de la cultura, Memorimage ha volgut posar de relleu el valor del patrimoni audiovisual seleccionant 4 peces audiovisuals de l’arxiu per a la cerimònia de Cloenda. Durant aquesta cerimònia, a més, podrem conèixer els guanyadors dels Premis Memorimage 2017.

 

Secció Oficial

Atrapados en Japón. 1941. El periodista xilè Carlos Barry Silva és convidat a una gira al Japó amb 5 periodistes més. Després de l’atac a Pearl Harbor es veuen obligats a quedar-s’hi per convertint-se en corresponsals de guerra.
Guillem d’Efak. L’ànima negra de l’illa. Qui era Guillem d’Efak? Als 60’s es va donar a conèixer com “el negre que cantava en català”, una insòlita raresa dins el panorama cultural… Una figura fascinant sobre la que el dramaturg Pep Tosar vol fer una obra de teatre i per això emprèn un viatge a Mallorca.
Espies en l’arena. Objectiu: Espanya. El 1943 un grup d’exiliats republicans espanyols al servei de l’Exèrcit dels Estats Units entra clandestinament a Espanya, en una de les operacions més erràtiques de l’espionatge nord-americà durant la II GM.

 

MemoriReus

Baix a Mar. El pas del temps quedà capturat en unes pel·lícules guardades durant dècades en unes golfes del barri de Baix a Mar de Torredembarra. Una dolça passejada pel record fruit de la memòria gravada per la família Tizón de Barcelona i salvaguardada per les ger manes Figuerola de Torredembarra.
El Periple. Miquel, alt executiu veterà, és despatxat d’una multinacional. La família d’Alfred ha d’abandonar casa seva. Amar és director d’una factoria de Damasc. Tots comparteixen un moment de canvi i incertesa que els uneix.

 

MemoriXics (Taller de flipbooks + projecció)

Taller + Projecció de Sopa de Ganso. Abans de la projecció, els més petits podran crear flipbooks utilitzant fotogrames d’una escena de Sopa de Ganso dels Germans Marx. Després tota la familia podrá gaudir de la genial comèdia dels Germans Marx. Vine al MemoriXics!

 

…i molt més!

But https://pro-academic-writers.com/ the majority of students are full-time learners cheapest writing services in usa charge negligible or cheap rates per assignments.