Sinopsis

Quan era una nena tenia un ídol, la meva tia Adriana.

El 2007, la van empresonar i vaig saber que quan era jove va treballar per a la policia secreta del dictador Augusto Pinochet. El 2011, va fugir del país mentre s’enfrontava a un procés judicial acusada de segrest i assassinat. Avui dia, la meva tia viu un malson: a Austràlia els residents xilens marxen en contra seva demanant la sexa extradició.

El cas s’ha tornat mediàtic; no em vaig adonar de com m’havia involucrat en el seu terrible passat i ara sóc part del seu delirant present. Les dues viatjarem per aquest relat íntim d’enfrontaments i confessions, on sortiran a la llum foscos secrets.

Tinc un accés privilegiat als victimaris de la dictadura militar xilena i estic disposada a arribar a les últimes conseqüències per conèixer la veritat i saber qui és realment la meva tia Adriana.

ATENCIÓ! Degut a l’aturada de país del proper dimecres dia 8, la inauguració de Memorimage s’avança 24hores. La nova data d’inauguració és dimarts 7 de novembre a les 21h Teatre Bartrina

Premis i festivals

  • Premi de la Pau – Festival Internacional de Cine de Berlin, Secció Panorama
  • Premi Especial del Jurat – Festival Internacional de Cine a Guadalajara, Competència Llargmetratge Iberoamericano Documental
  • Premi SIGNIS – Cinélatino Rencontres de Toulouse, Competència Documental
  • Primer Premi – Festival Cinematogràfic Internacional d’Uruguay FCIU, Competència de Cine de Drets Humans
  • Menció Especial – Buenos Aires Festival Internacional de Cine Independiente BAFICI, Competència de Drets Humans
  • Primera Menció Òpera Prima del Jurat Jove – Festival Internacional de Cine Documental de Buenos Aires

i més…

Comptarem amb la presència de Benjamin Band, productor executiu de la pel·lícula.

Sessions


Teatre Bartrina

Teatre Oficial del Memorimage