Edició 2018, Festival

J U R A T   M E M O R I M A G E   2 0 1 8

 

RAMON MASIP Realitzador, director de fotografia i fundador de l’empresa Videoproduccions MAB’S. Ha participat en projectes molt diversos: és membre del TEDxReus, ha estat professor a l’escola d’art, ha realitzat el magazine de cuina “Tàpias a la carta” i és un dels socis fundadors de Canal Reus TV. Un dels seus darrers projectes ha estat  codirigir el documental “Les 7 vides d’Eduard Toda”. 

 

BELÉN SÁNCHEZ Productora, sòcia d’Un Capricho de Producciones i productora associada a Polar Star Films. Compta amb una sòlida formació en l’àmbit de la producció i les ciències socials. Ha treballat en títols de ficció com  ‘Los últimos días’ (2013, Àlex i David Pastor), guanyador de 8 premis Gaudí; o ‘Con el Viento’ (2018, Meritxell Colell) estrenada a la Berlinale 2018 i guanyadora de la Biznaga de Plata Zonacine.

 

MARIO PONS Guionista, director i productor audiovisual a Sègula Films, graduat en Cinema per l’ESCAC. Ha realitzat títols com “La Batalla de la Memòria” (2009) premi del Públic al Memorimage,“La Filla del farer” (2015) o “El Periple, la vella llum d’Europa” (2018), millor documental al Festival Internacional de Cinema de Girona. Activista sociocultural a l’Ebre des de el 2000, és lletrista i cantat de Los Sirgadors.

 

 

J U R A T   C I N E M A  – R E S C A T

 

JAN BACA. Arquitecte i cineasta amateur. Ha participat repetidament en el concurs de la UNICA (Union Internationnale du Cinema Non Professionnel). Membre de la Junta de la Secció de Cinema i Vídeo del Centre Excursionista de Catalunya.

 

 

 

RAÜL CONTEL. Autor de nombrosos curtmetratges. Ha escrit i dirigit diverses obres teatrals, i ha impartit seminaris sobre llenguatge cinematogràfic. Membre de la junta de Cinema Rescat.

 

 

 

ENCARNACIÓ SOLER. Doctora en Història de l’Art. Presidenta de CINEMA-RESCAT. Experta en recuperació i investigació del patrimoni cinematogràfic català. Membre del jurat de diversos certàmens cinematogràfics.