Edició 2018, Festival, Premis

PREMI CIUTAT DE REUS

Premi a la millor pel·lícula de la Secció Oficial. Premi de 1.000€ i estatueta atorgada al director/a del film per l’Ajuntament de Reus. El Jurat de Memorimage 2018 atorgarà aquest premi.

* Premi adscrit a les creacions audiovisuals de la Secció Oficial.

 

PREMI CINEMA-RESCAT

Premi al millor treball de documentació i recerca. Estatueta atorgada al documentalista en nom de l’associació Cinema-Rescat. El Jurat configurat per Cinema-Rescat atorgarà aquest premi.

* Premi adscrit a totes les creacions audiovisuals projectades a la Secció Oficial i a la Secció MemoriReus i la pel·lícula de cloenda.

 

PREMI MEMORIREUS

Premi al millor ús d’imatges d’arxiu en produccions i/o films de temàtica centrada en la demarcació de Tarragona. Premi de 500€ i estatueta atorgada per la Diputació de Tarragona. El públic assistent al festival atorgarà aquest premi al guanyador per majoria simple de vots.

* Premi adscrit a les creacions audiovisuals seleccionades en la secció MemoriReus.

 

PREMI DEL PÚBLIC

Premi del públic a la millor pel·lícula de la Secció Oficial. Premi de 300€ i estatueta atorgada al director/a patrocinat per Rabassa, Arts Gràfiques. El públic assistent al festival atorgarà aquest premi al guanyador per majoria simple de vots.

* Premi adscrit a les creacions audiovisuals de la Secció Oficial.

 

PREMI MEMORIJOVE

Premi a la millor pel·lícula de la secció MemoriJove dotat amb una estatueta per al director. El públic adolescent assistent al festival atorgarà aquest premi al guanyador per majoria simple de vots.

* Premi adscrit a les creacions audiovisuals seleccionades en la secció MemoriJove.