Edició 2019, Festival

J U R A T   M E M O R I M A G E   2 0 1 9

 

MARIA ROIG. (Tarragona, 1982) Professora, guionista i directora. Diplomada amb matrícula d’honor en “Scienze e Conservazione dei Beni Culturali Storico-Artistici” a la Universitat de Macerata (Itàlia), amb la tesi “Del calaix a la pantalla. Memòries, practiques i conservació del cinema familiar”. La seva tesis i les pràctiques a l’arxiu Home Movies, Archivio Nazionale del Film di Famiglia de Bologna es vincula al cinema documental on ha dirigit documentals i escrit diversos guions. Actualment treballa al món del documental, impartint classes de creació literària i escrivint teatre.

 

PILAR SANS. Titulada en Dansa Clàssica pel Conservatori de Madrid, Teacher Certificate RAD de Londres. Llicenciada en Psicologia, especialitzada en Psicomotricitat Educativa i Mestre d´Educació Física. Actualment, directora i professora de Dansa Clàssica i Claqué de l´Escola de Dansa i Arts Escèniques “Artis”, fundada l´any 1947 a Reus i  autoritzada pel Departament d´Educació de la Generalitat de Catalunya. Presidenta de la Coordinadora de Dansa de Reus i de l´Associació Dixiclac Claqué.

 

 SÍLVIA SAGALÀ ROCA. (Reus, 1987) PeriodistaActualment és la directora de la Casa Navàs de Reus des d‘on gestiona aquest emblema cultural de la ciutat. Té experiència en el sector de l’audiovisual després d’haver treballat sis anys a Canal Reus Televisió. En aquest mitjà va dirigir i presentar el magazín ‘Avui per demà’, va ser la responsable de cultura de la cadena i va col·laborar en múltiples ocasions amb La Xarxa. Durant aquells anys va presentar nombrosos  esdeveniments. També va exercir com a cap de redacció del portal d’oci i cultura Surtdecasa.cat Camp de Tarragona. Va començar la seva tasca professional a Punt 6 Ràdio de Reus i va col·laborar a Reusdigital.cat.

 

 

J U R A T   C I N E M A  – R E S C A T

 

JAN BACA. Arquitecte i cineasta amateur. Ha participat repetidament en el concurs de la UNICA (Union Internationnale du Cinema Non Professionnel). Membre de la Junta de la Secció de Cinema i Vídeo del Centre Excursionista de Catalunya.

 

 

 

MARÇAL MORA. Formador i realitzador de vídeo. Pertany a la junta dels cineclubs de Fotofilm Calella, El Garbi de Malgrat de Mar i El Centru d’Arenys de Munt. Ha treballat com a muntador de cinema en llargmetratges. Organitza tallers d’operador 3D.

 

 

 

ENCARNACIÓ SOLER. Doctora en Història de l’Art. Presidenta de CINEMA-RESCAT. Experta en recuperació i investigació del patrimoni cinematogràfic català. Membre del jurat de diversos certàmens cinematogràfics.