Edició 2019, Festival, Inauguració i Cloenda

INAUGURACIÓ

La pel·lícula De rodillas corazón inaugurarà el Festival Memorimage el dimecres 6 de novembre a les 21:00h al Teatre Bartrina.

La seva directora Susanna Barranco presentarà el film i al finalitzar la projecció podreu gaudir d’una actuació de dansa amb la participació de tres coreografies de dansa contemporània a càrrec de 31 ballarins avançats de les Escoles de Dansa: Artis, Centre de Lectura i Nuria Díez.

L’entrada a la inauguració és gratuïta però és necessari confirmar l’assistència a partir del 29 d’octubre: presencialment a la recepció del Museu (Raval Santana, 59), de 10:00h a 14:00h i de 17h a 20h, de dimarts a divendres, per telèfon al 977010660 o a través d’aquest link.

 

CLOENDA

La pel·lícula Contra el No-DO tancarà el festival el dissabte 9 de novembre a les 21:00h al Teatre Bartrina. Contarem amb la presència del seu protagonista Llorenç Soler i l’equip de la pel·lícula.

Durant aquesta cerimònia es desvelaran els guanyadors d’aquesta edició i es farà l’entrega de premis.

A posteriori, podreu degustar una copa de vi gentilesa de Clos Galena, D.O.Q Priorat.

L’entrada a la cloenda és gratuïta però és necessari confirmar l’assistència a partir del 29 d’octubre: presencialment a la recepció del Museu (Raval Santana, 59), de 10:00h a 14:00h i de 17h a 20h, de dimarts a divendres, per telèfon al 977010660 o a través d’aquest link.

 

 

 


Un retrat sobre la ballarina Sol Picó dalt de l’escenari però també sobre la seva realitat un cop es tanquen els focus i el seu dia a dia en un moment crucial de la seva carrera, després d’haver guanyat el premi Nacional de Dansa.


Aquest és el retrat de Llorenç Soler, un home creatiu, lliure i insubornable que va esdevenir un dels precursors del cinema documental independent a Espanya a partir dels anys 60.