9 novembre, 2022 Festival

Ahir al Teatre Bartrina els assistents van gaudir de la gala d’inauguració i de la pel·lícula “Urraca. Caçador de rojos“. Vam comptar amb la presència dels directors de la pel·lícula, Pedro de Echave i Felip Solé, i la protagonista del documental, Loreto Urraca.

PROGRAMACIÓ MEMORIMAGE

Avui s’estrenen les pel·lícules “Nelly and Nadine” i “La cuina dels homes” dins la Secció Oficial del fesival.

Es projecta la primera pel·lícula del MemoriReus, Arrels de mar.

També han començat avui les sessions matinals per instituts del MemoriJove, que compten amb projeccions i col·loquis amb experts i/o l’equip de la pel·lícula, amb l’objectiu d’apropar el cinema documental al públic adolescent.

Les entrades del Memorimage són gratuïtes no cal reserva prèvia,
excepte per assistir a la inauguració i a la cloenda. 

🎟️ Reserva la teva entrada per la cloenda aquí.