Edición 2018, MemoriJove

Sección dirigida al público adolescente de secundaria y bachillerato. Se proyectan documentales para descubrir historias particulares con la oportunidad de hablar con miembros del equipo. En las últimas ediciones más de 5.000 chicos y chicas han pasado por el MemoriJove. Es necesario reservar plaza para poder venir a las proyecciones.

Si tu instituto quiere participar en esta actividad puede ponerse en contacto con nosotros a: info@memorimage.reus.cat / Tel. 681 16 16 25


A quanta profunditat pots arribar amb una sola alenada d’aire? Ens submergim en l’extraordinària història del bussejador Jacques Mayol, el primer capaç d’arribar als 100 metres de profunditat sense respiració artificial i que va revolucionar el busseig per apnea mitjançant la introducció de tècniques de ioga i zen.

Out és la radiografia d’un temps de valentia, on diferents joves gais lesbianes, bisexuals i transsexuals d’arreu del món, enregistren el moment d’explicar a les seves famílies la seva orientació sexual.

En plena Guerra Civil, quatre pobles de Castelló van despertar bombardejats i 38 veïns hi van perdre la vida. 80 anys després, la troballa d’uns arxius militars secrets rebel·len que l’atac formava part d’un experiment de guerra.

Es coneix molt bé el Miró lluminós, el de la recerca constant de l’infant interior, el surrealista que va anticipar l’abstracció amb la seva explosió de colors, però el fet cert és que existeix un Miró de figures torturades com ho van ser els temps que li va tocar viure.