Edició 2021, MemoriJove

Secció dirigida al públic adolescent de secundària i batxillerat. Enguany recuperem les sessions presencials al Teatre Bartrina en horari matinal. Els joves també tindran l’oportunitat de parlar amb membres de l’equip de les pel·lícules després de les projeccions.

En les darreres edicions més de 3.000 nois i noies han vingut al MemoriJove. Per poder-hi participar cal reservar plaça prèviament.

Si el teu institut vol participar en aquesta activitat, només has d’omplir aquest formulari.

Pots posar-te en contacte amb nosaltres a: info@memorimage.reus.cat.


LAS SINSOMBRERO 3 – EXILIADAS, s'apropa a aquelles artistes i intel·lectuals que, en acabar la guerra civil, es van veure obligades a exiliar-se a diferents països.

El pintor Marià Fortuny (1838-1874), en el cim de la seva carrera, passa un feliç i creatiu estiu amb la seva família al golf de Nàpols.

El despertar d'una dona inspirada pel coratge del moviment feminista a Egipte. Un cop de puny al patriarcat amb la càmera convertida en una arma d’autodefensa.

El cas Altsasu com mai abans l’havíem vist. Una mirada íntima al factor humà d’un conflicte pervers que demana molta empatia: la injustícia s’alimenta de ràbia.