11 novembre, 2022 Festival

Aquesta nit hem celebrat la Cloenda d’una nova edició del Memorimage on s’han entregat els premis a les pel·lícules guanyadores decidits pels jurats d’aquest any i pel públic assistent.

Tot seguit s’ha guadit de la projecció “D’Ombres“, la pel·lícula sobre la figura de Tomás Pladevall, destacat director de fotografía catalè i mestre de la llum.

GUANYADORS DEL MEMORIMAGE 2022

🏆 Premi Ciutat de Reus: ex-aequo entre “Nelly and Nadine” de Magnus Gertten i “Terra Femme” de Courtney Stephens. Atorgat pel jurat Ciutat de Reus.
🏆 Premi Cinema·Rescat: “La cuina dels homes” de Silvia Subirós. Atorgat pel jurat Cinema Rescat.
🏆 Premi del Públic: “Urraca. Caçador de rojos” de Pedro de Echave i Felip Solé.
🏆 Premi MemoriReus: “Arrels de Mar” de Emanuel Munteanu i Laura Vargas-Machuca. Premiat amb 300€ i patrocinat per Rabassa Arts Gràfiques. Atorgat pels vots del públic assistent al festival.
🏆 Premi Memorijove: “En el llindar” de Coraci Ruiz. Atorgat pels vots del públic assistent a les sessions Memorijove.
🏆 Premi d’Honor: al realitzador Mario Pons. Atorgat pel jurat d’Honor i que reconeix la trajectòria d’un professional vinculat a la creació, la difusió i la conservació de les imatges d’arxiu.
El Memorimage continua al Memorimage Online! Fàcil i gratuït.
Del 12 al 20 de novembre podràs veure una selecció de pel·lícules d’edicions anteriors de MemoriReus a https://online.memorimage.cat/. És gratuït i només t’has de registrar.