16 novembre, 2020 Festival

Les pel·lícules es podran veure online a la plataforma pròpia del festival (online.memorimage.festival.cat). Tothom qui vulgui gaudir de la programació podrà accedir-hi gratuïtament, únicament omplint un formulari de registre, que li donarà accés a veure totes les pel·lícules.

Totes les pel·lícules estaran disponibles des del dia 24 de novembre a les 22h fins el diumenge 29 de novembre a les 00h. Amb excepció de A media voz que només estarà disponible durant 24 hores des del dissabte 28 de novembre a les 20h, i la pel·lícula Pilar Aymerich. La Mirada Felina que inaugurarà el Memorimage Online el 24 de novembre a les 19h i estarà disponible fins al final del festival. Pots consultar tot el programa aquí.

Facilitarem també un telèfon d’atenció a l’espectador per tal de donar suport i assistència tècnica en el procés a tots els usuaris interessats en veure les pel·lícules.

Encara que no puguem omplir el teatre Bartrina, us esperem en aquesta edició des de casa!