27 octubre, 2016 Festival

El festival s’obrirà amb Priorat i es clausurarà amb Reus, abans, ara i aquí

El film inaugural d’enguany és Priorat de David Fernández de Castro. La història de la gent del Priorat i l’apassionant procés de transformació que va convertir una zona a punt d’enfonsar-se en una de les regions vinícoles més productives del món.

A la Secció Oficial podrem gaudir de Sota les bales, la història del fotògraf Tony Vaccaro que, durant més de quaranta anys, va guardar al seu calaix una colpidora col·lecció d’imatges de la seva experiència com a soldat a la Segona Guerra Mundial i The Music of Strangers, la història del violoncel·lista Yo-Yo Ma, que l’any 1998 va fundar la Silk Road Ensemble, una orquestra de músics virtuosos que va portar-lo a descobrir identitats i tradicions culturals d’arreu del món.

La secció MemoriReus consta de les següents pel·lícules: Els nens de la jungla, que ens presenta el grup de mestres de Reus que va fundar l’Escola Mowgli. Estados clandestinos, l’experiència d’un grup de militants uruguaians, exiliats a Buenos Aires, que el 1976 van ser segrestats en un capítol desconegut de la Operació Còndor; Les 7 vides d’Eduard Toda, la fascinant història d’un reusenc il·lustre de la Catalunya de finals del segle XIX i principi del XX.

En col·laboració amb el programa Cronos del Canal 33, es projectarà Joe McCarthy, l’autèntic americà, un retrat de l’home que va propiciar de la “caça de bruixes” contra sospitosos de ser comunistes als EUA durant els anys cinquanta. També s’hi podrà veure Espanya en dues trinxeres, la Guerra Civil en color, que gràcies a un impressions treball de digitalització i restauració ens mostra la Guerra Civil com mai s’havia vist. A més, MemoriXics, dedicada al públic familiar, recupera la comèdia The Cameraman, de Buster Keaton i Edward Sedgwick.

A la secció MemoriJove hi veurem Game Over, Les 7 vides d’Eduard Toda i Refugi Dresden.

El 12 de novembre tindrà lloc la Cloenda de Memorimage 2016 amb l’entrega de Premis i la projecció de Reus, abans, ara i aquí, un espectacle audiovisual amb música en directe, que retrata diversos espais emblemàtics de Reus.

Com a novetat d’enguany arriba Memorimage Online a través de la plataforma Filmin. Del 9 al 27 de novembre es podrà veure en exclusiva una selecció de 3 pel·lícules de l’edició 2016: Els nens de la jungla, Game Over i Les 7 vides d’Eduard Toda i 4 títols d’anteriors edicions de Memorimage: Com canviar el món, El gran vuelo, Joana Biarnés, una entre tots i Sobre la marxa.

newsletter-programacio
Future predictions for comedy what does the future have in store for this type www.resume-chief.com/ of art.