19 juliol, 2023 Festival

Aquest divendres 21 de juliol, no et perdis una projecció projectem dues pel·lícules més de la programació d’aquest Memorimage d’Estiu. L’entrada és gratuïta i lliure a la Plaça Ramon Amigó, 1, davant del CIMIR de Reus.

A les 22 h es projecta ‘A Media Voz’, dirigida per Heidi Hassan i Patricia Pérez. A través de la correspondència audiovisual entre les dues cineastes cubanes establertes entre Galícia i Ginebra, s’articula el diàleg d’aquest documental acte-etnogràfic.

‘A Media Voz’ mostra dues històries en les quals identitat, maternitat i creació s’entrecreuen i s’impulsen mútuament. Un diàleg -a mitja veu- que els permetrà reorientar les seves vides. El que comença sent un gest desesperat, acaba convertint-se en un gest cinematogràfic, en una pel·lícula íntima i reveladora sobre la feminitat en el segle XXI.

Ens esperem nits màgiques d’estiu!