27 novembre, 2020 Festival

El Memorimage continua oferint durant tot el cap de setmana la seva programació, disponible a la plataforma pròpia del festival (online.memorimage.festival.cat). Tothom qui vulgui gaudir de la programació pot accedir-hi gratuïtament, únicament omplint un formulari de registre, que li dona accés a veure totes les pel·lícules.

Totes les pel·lícules estaran disponibles fins el diumenge 29 de novembre a les 00h. Amb excepció de A media voz, la pel·lícula que s’estrena aquest dissabte a les 20h i que estarà disponible només durant 24 hores. A media voz, és una emotiva historia sobre la nostàlgia i l’amistat, les arrels i l’exili que reflecteix el desassossec de tota una generació; també podrem continuar gaudint de la programació de la secció oficial amb títols com  They Call me babu, on coneixerem l’Alima, una jove empoderada i sense prejudicis que s’incorpora com a mainadera a una benestant família holandesa a la Indonèsia colonial; Video blues, on ens embarquem amb l’Emma Tusell en un viatge a la seva infància a través d’unes velles cintes; La vuelta de San Perón que explica la història al voltant d’una cinta 16mm trobada en una caixa de pizza a l’Argentina; El abogado ens relata l’atemptat del juny de 2017 al pont de Londres, on Ignacio Echeverría decideix defensar als civils encara que sigui a canvi de la seva pròpia vida. Fora de competició també podem gaudir de la pel·lícula El hombre que pudo salvar la vida de Michael Jackson, que ens explica la lluita de Luixy Toledo contra Michael Jackson per la autoria de la cançó més coneguda de tots els temps: “Thriller”, però també ens mostra com el mateix Luixy va salvar la vida de Michael Jackson en dues ocasions.

La Secció MemoriReus, destinada a pel·lícules amb producció o temàtica del Camp de Tarragona, ens permet descobrir els protagonistes del documental Los Glosters, que segueix la trajectòria d’aquest grup tarragoní de pop que celebren els seus trenta anys de vida. També es esta disponible la pel·lícula Casa Navàs. Construint la Memòria, que ens descobreix un dels espais amb més història de Reus.

A més a més, diumenge seguirem la cerimònia de cloenda, conduïda per la Montse Llusà, on coneixerem els guanyadors dels diferents guardons. Es podrà seguir a el diumenge 29 a les 19h

a través de youtube i les xarxes socials del Memorimage.