23 novembre, 2020 Festival

Memorimage inaugura demà la seva quinzena edició, enguany marcada per la pandèmia, que s’ha reconvertit en una edició online.

La cerimònia inaugural, que es celebrarà el 24 de novembre a les 19 h a través del canal de youtube del festival, serà conduïda per la periodista Montse Llusà, i comptarà amb la presencia d’Anna Petrus, directora artística del festival, i amb la protagonista de la pel·lícula inaugural, així com amb l’alcalde de Reus, Carles Pellicer; el regidor de Cultura, Educació i Política lingüística, Daniel Recasens; la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó; i el director dels Serveis Territorials a Tarragona del Departament de Cultura de la Generalitat, Jordi Agràs.

Pilar Aymerich. La Mirada Felina inaugurarà aquesta edició del festival i serà la primera pel·lícula disponible a la plataforma online. La pel·lícula fa un retrat de l’autora d’infinitat de fotografies icòniques de la transició democràtica i la lluita feminista, Pilar Aymerich.

A partir de les 22h estarà disponible a la plataforma la resta de la programació del festival: They Call me babu, Video blues, La vuelta de San Perón, El abogado,El hombre que pudo salvar la vida de Michael Jackson iA media voz. La Secció MemoriReus, estarà també disponible a la plataforma. Els espectadors podran gaudir de les dues pel·lícules de la secció: Los Glosters i Casa Navàs. Construint la Memòria.

Les pel·lícules es podran veure online a la plataforma pròpia del festival (online.memorimage.festival.cat). Tothom qui vulgui gaudir de la programació podrà accedir-hi gratuïtament, únicament omplint un formulari de registre, que li donarà accés a veure totes les pel·lícules.

Totes les pel·lícules estaran disponibles des del dia 24 de novembre a les 22 h fins el diumenge 29 de novembre a les 24 h. Amb excepció de A media voz que només estarà disponible durant 24 hores des del dissabte 28 de novembre a les 20h.

El diumenge 29 de novembre a les 20 h tindrà lloc la Cloenda del Memorimage 2020 on coneixerem els guanyadors d’aquesta edició, la cerimònia es retransmetrà també a través del youtube del festival.

A més a més, les pel·lícules La vuelta de San Perón, El abogado, El hombre que pudo salvar la vida de Michael Jackson i Los Glosters estaran a la plataforma Filmin per a tots els seus subscriptors des del 24 de novembre fins al 24 de desembre.