6 octubre, 2020 Festival

Des del 2009, més de 8.500 estudiants han assistit a la secció per instituts del MemoriJove. Les llums de la sala es tancaven i la màgia del cinema començava, després sempre teníem la oportunitat de poder mantenir un col·loqui amb preguntes sorprenents i respostes sinceres dels creadors i protagonistes.

Aquest any, malauradament, les circumstàncies no ens permeten trobar-nos a les sales però no per això estàvem disposats a deixar perdre la oportunitat d’oferir el MemoriJove un cop més, i per aquest motiu el MemoriJove serà enguany online, com també ho seran els col·loquis.

PERQUÈ ÉS INTERESSANT EL MEMORIJOVE ALS INSTITUTS?

1. Perquè els alumnes coneguin i reflexionin a través de històries properes i d’altres mons
2. Perquè tinguin l’oportunitat d’establir un diàleg amb el director de la pel·lícula, o un expert en la temàtica tractada
3. Perquè descobreixin el cinema (encara que aquest cop no pugui ser des d’una sala) i la importància d’ús de les imatges d’arxiu
4. Perquè valorin la història i el passat

COM PUC INSCRIURE LA MEVA CLASSE?
Ens pots escriure a info@memorimage.reus.cat i podrás accedir a les pel·lícules seleccionades del 2 al 6 de novembre a la plataforma online MemoriJove només per a instituts.