18 juny, 2018 Edició 2018, Festival

El Festival Internacional de Cinema de Reus és un festival centrat en l’exhibició de produccions audiovisuals que utilitzen imatges d’arxiu. La XIII edició de Memorimage es celebrarà del 7 a l’10 de novembre 2018.

Totes les pel·lícules a competició han de contenir, obligatòriament, imatges audiovisuals d’arxiu (imatges en moviment, fotografies estàtiques i/o arxius d’àudio). Entenem per imatges d’arxiu aquelles que, independentment de la seva antiguitat, reflecteixin situacions, llocs, fets, persones, etc. que a l’actualitat ja no puguin ser filmades de nou. Imatges enregistrades, en el seu origen, sense l’objectiu de ser utilitzades en la pel·lícula o programa de televisió en concret.

Recorda que tens temps fins el 4 de Juliol. Que no se t’escapi!

Pots consultar totes les bases  i a la plataforma 

SECCIÓ OFICIAL, pot participar tota pel·lícula que:

• Contingui imatges d’arxiu

• Hagi estat produïda a partir de 2017

• No hagi estat estrenada comercialment

SECCIÓ MEMORIREUS, pot participar tota pel·lícula que:

• Contingui imatges d’arxiu

• La seva temàtica i/o producció sigui de la demarcació de Tarragona

 

DATA LÍMIT PRESENTACIÓ DE PEL·LÍCULES 4 DE JULIOL 2018

Els interessats s’han d’inscriure a través de Festhome:

It has https://justdomyhomework.com many of natural resources and also human resources