13 setembre, 2017 Festival

Memorimage presenta dos tallers pràctics sobre el documental. No te’ls perdis!

Mòbildoc

Taller de narració, a partir de la unió entre el telèfon mòbil i el documental

 

El MòbilDoc té l’objectiu de mostrar com fer servir el telèfon mòbil com a eina de captació de la realitat.

El taller vol donar eines als participants per narrar històries reals fent servir una tecnologia a l’abast de tothom.

Les sessions es conformen d’una breu introducció teòrica, exercicis pràctics i l’anàlisi conjunt de l’exercici. Una experiència creativa i participativa, basada en la narració audiovisual. L’anàlisi crítica de les gravacions permetrà extreure’n conclusions que per tal de millorar la qualitat.

Tutor:

Josep Maati és llicenciat en Periodisme. Va treballar a BTV de videoperiodista, editor d’informatius, guionista d’entrevistes i director de diversos especials. És editor i coordinador del web BTV.cat. També ha treballat a la Xarxa de Televisions Locals i a Viladecans TV. Pel que fa a l’àmbit docent, va ser el responsable de la coordinació i docència del postgrau en Reportatge de Televisió, de la Universitat Pompeu Fabra, i ha impartit nombrosos cursos i tallers a periodistes de diferents canals de televisió.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Quan: Dissabte 4 de novembre i dissabte 11 de novembre de 9.00h a 14.00h. Aquest taller s’impartirà en dues sessions.
On: CIMIR Centre de la Imatge Mas Iglesias (C/ Jaume Vidal i Alcover 6, Reus)
Preu: 50€ (IVA inclòs)
Requisits: un smartphone (preferiblement iPhone 5 o superior) i auriculars amb micròfon. Carregador bateria. Espai lliure al mòbil: 1GB mínim.

La data d’inscripció límit és el 26 d’octubre
Les places són limitades

­­Aquells interessats en participar, han d’enviar un correu a info@memorimage.reus.cat amb les següents dades: Nom i Cognoms, telèfon de contacte, edat i professió, com has conegut aquest taller i quatre línies amb la teva motivació per assistir-hi.

 

 Aprèn com fer un documental

Taller sobre com fer un documental a partir d’una història propera

 

Tens una idea? Vols explicar una història? Tens algun personatge interessant en ment? Vine a conèixer els elements essencials per preparar i produir un documental.

El món en què vivim està en constant canvi, ple de personatges, històries i fenòmens que ens inspiren i mereixen ser coneguts. Alguns d’ells els vivim de prop o formen part del nostre dia a dia. Aquest taller aporta els coneixements necessaris per aprendre a construir i explicar relats amb els recursos creatius del cinema documental

El taller està obert tant a persones dedicades a l’audiovisual que volen millorar el seu projecte, com a aficionats sense experiència prèvia.

Tutor:

Joan González és director del Festival DocsBarcelona i programador del Festival Memorimage. Va ser iniciador de Televisió de Catalunya, així com fundador del programa “30 minuts” i va contribuir a la creació de Barcelona Televisió. Porta més de 30 anys de dedicació al sector audiovisual.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Quan: Dissabte 11 de novembre de 9.00h a 14.00h
On: CIMIR Centre de la Imatge Mas Iglesias (C/ Jaume Vidal i Alcover 6, Reus)
Preu: 55€ (IVA inclòs)

La data d’inscripció límit és el 26 d’octubre
Les places són limitades

­­Aquells interessats en participar, han d’enviar un correu a info@memorimage.reus.cat amb les següents dades: Nom i Cognoms, telèfon de contacte, edat i professió, com has conegut aquest taller i quatre línies amb la teva motivació per assistir-hi.

Per a més informació, ens trobareu al 681 16 16 25.
How to find cheapest essay writing breathtaking services.