13 novembre, 2016 Festival

Priorat guanya el Premi Ciutat de Reus i el Premi del Públic

Els nens de la jungla, Refugi Dresden i Reus, abans, ara i aquí han obtingut la resta de premis

L’onzena edició del Festival Internacional de Cinema de Reus ha tingut la major assistència de la seva història. Més de 3.000 espectadors han omplert el Teatre Bartrina durant quatre dies de certamen, superant els 1.900 de la passada edició. El nivell d’assistència s’ha incrementat més del 50% en relació a l’any anterior. El director artístic del festival, Daniel Jariod, ha volgut destacar el fet amb les següents paraules: “Aquest any hem crescut com mai abans. Crec que ja hem afermat definitivament el nostre lloc dins el calendari cultural de Reus”.

Priorat, dirigida per David Fernàndez de Castro, ha estat la gran triomfadora al guanyar 2 dels 5 premis del festival; el Premi Ciutat de Reus i el Premi del Públic.

El Premi MemoriReus l’ha rebut Els nens de la jungla, de Santi Suárez Baldrís. Reus, abans, ara i aquí s’ha emportat el Premi Cinema-Rescat, mentre que Refugi Dresden ha estat la guanyadora del Premi MemoriJove.

tots-els-premiats-memorimage2016
Leerzeichen ist hingegen ein standardisiertes ma, das sowohl https://bachelorschreibenlassen.com/akademische-arbeit/ fr sie als auch fr mich und mein team eine dem textvolumen und dem tatschlichen aufwand entsprechende leistungsverrechnung ermglicht.