13 octubre, 2016 Festival

Avui s’ha fet públic el cartell de la XI edició de Memorimage, que se celebrarà del 9 al 12 de novembre al Teatre Bartrina de Reus. Dissenyada per NYTT Studio, la imatge vol transmetre la força de la tradició i l’arrelament al territori, vinculant el fet de preservar el material d’arxiu com a eina imprescindible per la memòria col·lectiva.

L’edició d’enguany, a més, ve acompanyada del llançament d’una nova web, dissenyada per Xarop. Aquesta renovació permet una millora de l’experiència a l’usuari, fent-la més funcional i atractiva per gaudir de tots els continguts del festival.

memorimage-2016-logos
But as write my paper from MidnightPapers per what the peers have to say, by the time you come to know about the successful strategies, everyone comes to know about them and you’re no more at an advantage.