Edició 2021

Totes les projeccions del Memorimage son gratuïtes. Per les sessions d’inauguració i cloenda és necessari reservar la teva entrada a través de la pàgina web del Memorimage, actiu a partir del 25 d’octubre.

Plataforma online

També hi haurà plataforma de visionat de pel·lícules online de manera gratuïta. Totes les pel·lícules, menys Radiograph of a Family, estaran disponibles des del dia 9 de novembre a les 20h fins el 14 de novembre a les 00h.

La plataforma online del Memorimage serà d’accés gratuït per tots els espectadors, que només s’hauran de registrar. Les pel·lícules tindran un màxim de visionats diaris, si la pel·lícula ha esgotat els visionats els espectadors podran veure-la al dia següent.

La plataforma estarà disponible a partir del dia 9 a la pàgina web del Memorimage.


Jaume Sisa és un referent del moviment underground i la contracultura de la Barcelona dels anys 60 i 70. Músic, cantautor i poeta, la influència del seu treball ha arribat amb força fins als nostres dies

LAS SINSOMBRERO 3 – EXILIADAS, s'apropa a aquelles artistes i intel·lectuals que, en acabar la guerra civil, es van veure obligades a exiliar-se a diferents països.

Roques de quatre colors componen el paisatge de Menorca.

La història del músic reusenc que ha recorregut centenars de ciutats, presons i carrers de tot el món compartint la seva passió i l'amor pel rock.

Dues cineastes, la catalana Meritxell Colell i l'argentina Lucía Vassallo, es llencen a enregistrar el seu dia a dia i estableixen d'aquesta forma una correspondència que les manté en contacte tot i la distancia.

El pintor Marià Fortuny (1838-1874), en el cim de la seva carrera, passa un feliç i creatiu estiu amb la seva família al golf de Nàpols.

El despertar d'una dona inspirada pel coratge del moviment feminista a Egipte. Un cop de puny al patriarcat amb la càmera convertida en una arma d’autodefensa.

Un retrat d’un conflicte familiar que es converteix en una radiografia de les friccions de la societat iraniana des de la Revolució de 1979 fins a l’actualitat.

Una explosió en una de les més importants plantes químiques d'Europa, la Petroquímica de Tarragona, desperta la lluita laboral d'un grup d'obrers que reclama el que és just per a tots.

L’any 1998 l’artista Antoni Miralda amb la col·laboració de la ciutat de Reus preparà un banquet de dimensions titàniques. Els comensals: els Gegants de la ciutat. El Banquet Gegant va ser un […]

El cas Altsasu com mai abans l’havíem vist. Una mirada íntima al factor humà d’un conflicte pervers que demana molta empatia: la injustícia s’alimenta de ràbia.

Què passa amb les històries familiars? Ens quedem amb aquelles que hem sentit una vegada i una altra o ens criden més l’atenció les histories silenciades?

“Per què no sé res de tot això?” es pregunta la directora de la pel·lícula d’adolescent quan, després del funeral del seu pare, llegeix la vida del mort als diaris.