Festival, Premis

J U R A T   M E M O R I M A G E   2 0 2 2

 

JURAT CIUTAT DE REUS

Núria Araüna: És doctora en Comunicació per la Universitat Rovira i Virgili i investiga les identitats culturals i els gèneres audiovisuals. Recentment, ha coeditat un número especial del “Catalan Journal of Communication and Cultural Studies” dedicat a les transformacions de les identitats de gènere en els mitjans de comunicació.

 

Zoraida Roselló Espuny: És cartògrafa audiovisual i autora de diversos documentals creatius. Va guanyar el Premi del Jurat a l’Atlàntida Film Fest amb el seu primer llargmetratge, “Se Fa Saber” (2023). Actualment imparteix de docent de realització audiovisual a la Casa d’Oficis de Mas Carandell de Reus.

 

Marta Vives: És periodista cultural i actualment treballa com a conductora i guionista a “El matí” de Catalunya Ràdio. Col·labora setmanalment al Diari Ara i recentment ha publicat “Diguem-ne amor”, la seva primera novel·la editada amb Ara Llibres.

 

JURAT CINEMA – RESCAT

JAN BACAJan Baca: Arquitecte i cineasta amateur. Ha participat repetidament en el concurs de la UNICA (Union Internationnale du Cinema Non Professionnel) i és membre de la Junta de la Secció de Cinema i Vídeo del Centre Excursionista de Catalunya.

 

Raul ContelRaül Contel: És autor de nombrosos curtmetratges. Ha escrit i dirigit diverses obres teatrals i ha impartit seminaris sobre llenguatge cinematogràfic i història del cinema. És membre de la Junta de Cinema-Rescat.

 

Joan-Francesc Escrihuela Niubò: Treballa als informatius de TVE-Catalunya. Ha realitzat diversos curtmetratges en cine 35 mm. Ha participat des dels inicis en la creació de l’Associació Cinema-Rescat i ha estat membre de l’Acadèmia del Cinema Català.